header

2010.01.27 18:32:36
Gábor

Ott hagytam abba, hogy a szerelők dolgoznak a gépen. Délelőtt 11 órára estünk be a mechanic-hoz ahogy itt hívják. Szétszedte és elment. Kb. fél egyre megérkezett egy ÚJ!!! főlappal, amiről fogalmam sincs, hogy honnan szerezhette. Három órára összerakták a jobb hátulját, mikor is megkockáztattam és benéztem a bal hátsó kötegre is...., nagy levegő, ott is eltört a főlap! Öt órára be kellett érni a célba, úgyhogy kézzel lábbal megbeszéltük vele azt, hogy mi most elmegyünk, de úgy egy óra múlva jövünk addigra szerezzen még egy rugólapot mert azt is ki kell cserélni! Mire visszaértünk a műhelyhez, már ott volt a lap és neki láttak a cserének. Közben több autó is érkezett a mezőnyből, volt akinek a második garnitúra lengéscsillapító ment szét, volt akinek beszakadtak a kasznitartó bakok, volt egy hengerfejes Land Cruiser, két defektes nem tudom mi és csak jöttek. este hatra végzett a munkával, kifizettük és elmentünk szállást és vacsorát keresni. Épp végeztünk a sültcsirkével, mikor megláttam az 57-es vadludak csapatát. Nekik is már reggel törött volt az L200 hátsó segédlap. Este nyolckor elmentem velük a szerelőhöz, aki persze még szögelte az autókat. Szétszedte a köteget, elment majd fél óra múlva jött két új segédlappal. Nem tudom hogy csinálja! Fél egyre végzett az ő autójukkal is, és végre én is mehettem feküdni. A mai napunk szenzációsan jól sikerült. Óvatos duhaj módra mentünk pontról pontra, jobb minőségű kerülőutakon, normál tempóban. Ez a taktika olyan jól sikerült, hogy két órával a szintidő előtt már a célba értünk. Ettünk valami főzeléket az egyik restiben amiről nem akarom tudni, hogy miből van, megnéztük a halpiacot és találkoztunk Csányi Zoliékkal akik a szokásos jó kedvel közölték, hogy este nyolcra van egy meghívásunk a Mianmar klubba, ami állítólag a legnívósabb vendéglő itt Sidi Ifniben és estére foglaltak szállást, hármunknak 200 Dihramért ami kb. 17 euró. Az autó remekül működik, ezek a szerelők tökéletes munkát végeztek, de ma a folyamatos menetben nem értünk rá képeket készíteni. De egy érdekes azért itt van. Csányi Mártáék az óceán parton találtak egy bálna tetemet. Ja, köszönjük a hozzászólásokat, mindig nagyon jól esik mikor olvassuk!

És még ami fontos! A tegnapi reggelre felkerültünk a 12. helyre, de sajnos a tegnapi nap kihagyása miatt, ma reggel már csak a 16-ak vagyunk ismét. Ez volt a javítás ára. Csányiék ma reggelre a 11. helyre léptek előre.

balna


Néhány friss fotó:

balna balna balna balna balna  
 

csibe
2010.01.27 19:54:43

Helló Fiuk! Csak igy tovább, menni fog ez! Hátha kiesik egy két autó még." bocsi ezért a gonoszkodásért."Bízunk bennetek,mindenki szurkol nektek az oviban. Karcsinak előre is isten éltesse!!! Sok puszi. Szeretünk APA!!!!!!!!!!!!!!

 
 
rokolya
2010.01.27 21:06:04

Sziasztok Fiúk!Gratulálok a tegnapi naphoz, ismét ügyesen teljesítettétek az akadályokat,Pityukám remélem nem fáj már a derekad , bírja a kiképzést ,nagyon jó hogy a szerelő felkészült volt "lehet készült rá".Nem is hiszitek hányan szurkolnak Nektek.Olyan jó hallani az összetartásotokat,és a kitartásotokat.
Hajrá továbbra is.Jómagam is,sok boldog névnapot kívánok Karcsinak akkor is ha nem most tartja,"buli lesz SVÉDASZTALOS FOGÁS".Javaslom rendelj a Pityutól vacsorát ,egykis hallét?csirkeszárny sütve jó ropogósan , zöldségtál.Ma küldök Nektek madártejet.További szerencsés napokat kívánok.Puszi.

 
 
melcsi
2010.01.28 13:01:25

Sziasztok!Látom azért mindent megoldotok,az igazi magyar ember nem adja fel!!!!Biztos vagyok benne hogy újra fel jutok a 11.re,vagy még feljebbKi mondottan jól néztek ki,biztos attól a jó főzeléktőlViszont a bálna nagyon undikitartás,és puszi

 
 
Anya
2010.01.28 20:30:01

Sziasztok!
Karcsinak boldog névnapot kívánok!
Remélem azért valamit be sikerült hozni a lemaradéásból, legalább annyit, hogy a halasiak között Ti legyetk előbb!!!!!!
De ha nem is sikerülne, akkor is nagyon büszke vagyok rátok. A bíróságon minden nap beszámolok, és Ők is, ha valami újat tudnak meg. Karcsi is sok sikert, és kitartást kíván. Minden újságot elteszek, hogy itthon olvashassad. Puszi anya Robi

 
 
Aticar
2010.01.30 00:00:58

Ha majd minden kiderül, akkor meg Ők számolnak be a bíróságon))
Hajra alföldi huszárok!!!

üdv:Aticar
Nem látom amatricát a kocsin!!!

A