header

Hitel saját autóra

Ha Önnek azonnal készpénzre van szüksége és rendelkezik egy saját tulajdonú tehermentes gépkocsival,- bátran keresse fel Cégünket! A MAXIAUTÓ a leggyorsabban juttatja Önt a lehető legtöbb készpénzhez.

A visszhitel az egyik legkedvezőbb, leggyorsabb hitelforma, ahol a fedezet a saját tulajdonú gépjármű. Eredetiségvizsgálat és átíratási illeték költségei nélkül, csak a törzskönyvet kell leadnia.

A visszhitel igénylésével igen előnyös feltételek mellett juthat jelentősebb összeghez, mivel a gépjárműve értékének meghatározott százalékát utalja az Ön számlájára a bank. Ebben az esetben a gépjármű tulajdonos által igényelhető hitelösszeg a tulajdonát képező autó eurotax értékének akár a 80 %-át is elérheti, nem is beszélve a mai személyi hiteleknél lényegesen kedvezőbb kamatozásról.

Természetesen a viszhitel is választható casco mentes vagy integrált cascós megoldással.

Miért érdemes visszhitelben gondolkodni?

Az autó az Ön tulajdonában marad a hitel futamideje alatt is; az autó értékének akár 80%-a is felvehető; igen kedvező kamatozású hitelkonstrukció; nincs átírási költség; futamidő: 12-96 hónap; akár casco nélkül is; bármilyen típusú autóra igényelhető a gépjármű 15 éves koráig; a visszhitel bírálati ideje az egyik leggyorsabb a hitelformák közül.